mazlina's FotoPage

By: mazlina zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Coti2 di PD

 
 
 
View all 4 photos...
On 21 Jan 2006, we went to Port Dickson to release tension. KAk JA ada amik kondo TNB, so we tumpanglah sekaki. Seronok najmi first time masuk swimming pool sampai ketar2 bibr pun tak nak naik lagi. Before this tak pernah bagi swimming since he has asthma. Takuk gak memula tu tapi esoknya nampak ok je.. Alhamdulillah tak de pe2....


Tuesday, 10-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA HAJI DI TERENGGANU

Najmi posing kat R&R
My Family
Cutin n Maira
View all 6 photos...
ASSALAMUALAIKUM SEME.....

lama betul tak update fotopages sampai fotopages dah bagi warning dah. Terlalu bz dengan keje.
Actually gambar ni masa Hari Raya Korban yang lalu di kg TRG. Tak banyak snap pun, letih ngan korban untuk satu family. Lepas tu buat kenduri doa selamat skit utk my kandungan.

Overall happy boleh balik kg before deliver. Enjoy the foto.


Wednesday, 31-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd Anniversary....31st August 2005

HAppy FAmily
Buah hati kami...
Intan PAyungku..pengarang jantung..
View all 6 photos...
Tanggal 31..bulan lapan 2003.....

Ulangtahunku yang ke 2....cepat masa berlalu... baru smalam je kawin rasanya...

Anak dah nak masuk dua..Insyaallah...Hadiahku kepada suamiku yang tersayang....

Nelayan Titiwangsa Ulangtahun ke dua disambut...

Semoga kebahagian milik kita selamanya....AMIN.....



Thursday, 21-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Now I can walk.....

najmi pun main bola sama
 
abah tendang bola
View all 12 photos...
Assalamualaikum....

Lama betul tak update fotopages. Lately quite bz with job starting from 03 July 2005 until 20 July 2005. Asyik kuar o/t je. Any way, bebaru ni sempatlah tengok my hubby main bola sepak kat kelab kilat (internal competition among TNB).
Najmi pun sibuk sorak n main sama.

Last weekend lak, jumpa anak dara kak ja ngan beg n baju gaun... . Teringin nak anak pompuan lak...


Wednesday, 22-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik jumpa Tokki and Tok Wan

Nilah malik ibrahim...
kat aiport ganu, ngan tokki
main ball...
View all 6 photos...
Assalamualaikum...

Smalan balik jumpa atuk and wan kat ganu, sume terkujat tengok kepala saya dah botak.
Jumpa sepupu baru, Malik Ibrahim (anak cik long), klasik tul nama ( atuk belah papanya kasik).
Tapi atuk belah mamanya panggil hakimi, apa2 ajelah....asal sihat tubuh badan.

Macam biasalah....enjoy the pics....



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net